Ореховки

1975ED3C-76D6-42E2-BF43-401AD45E0512.jpeg

Продукти:

300 г орехи
300 г пудра захар
3 белтъка

 

Приготвяне:

Белтъците (3 бр) се разбиват и към тях внимателно се прибавят захарта (300 г) и ситно смлените орехи (300 г). От получената смес с помощта на чаена лъжичка се оформят малки топчета върху хартия за печене. Сладките се поставят на разстояние една от друга, тъй като при печенето ще увеличат диаметъра си. Пекат се при 180 градуса (160 градуса с вентилатор) до позлатяване, 9-10 минути.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s