Коледен венец / Christmas wreath


xmas wreath 2

Минавам много набързо да покажа коледния венец, който направих преди 2 седмици, ама все не му идва ред да дефилира в блога. Затова и снимките не са нещо особено, но на живо си е доста симпатичен.

„Цветята“ са направени от хартиени формички за мъфини. 😉 Едните са обикновени бели, а другите тематични – в червено със снежинки. Всяко цвете е сглобено от 5 формички, залепени една за друга и намачкани с ръка.

Червените са доста по-твърди и не се поддаваха много на мачкане, но колкото толкова. При тях редувах формичките с лице и гръб, за да придам дълбочина на цветето, след като няма да има намачканота. 😀 Белите разкрасих със златисто брокатено лепило.

xmas wreath diyСлед като всички бяха готови, се заех със самия венец. Едно продълговато парче от опаковъчна хартия за колети го навих на руло и после усуках. Залепих крайщата един за друг с тиксо и венецът беше готов. После с канапа за опаковане на колети го обиколих два пъти, завързах накрая и оставих висяща част, за която да се закачи. Разбира се, може да завържите и допълнително такава и да направите панделка или пък изобщо да игнорирате това и да залепите венеца с подходящи лепенки за вратата. Самите цветя също съм закрепила за венеца с двойнозалепващи се лепенки.

Готово! Вече може да чакаме спокойно Коледа!

xmas wreath 4

Реклами

2 thoughts on “Коледен венец / Christmas wreath

  1. Pingback: Направи си сам…Коледа! « DiDi-licious

  2. тъй като и аз много обичам да се занимавам с handmade, оценявам твоето красиво произведение и ще взема идеята за тази нова година!Благодаря!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s