Честит Световен Ден на Усмивката!

Една усмивка и от мен

Добро утро, свят! (широка усмивка)
Ето, че най-усмихнатият ден е отново тук!
А вие започнахте ли деня си с усмивка? Ако не сте, веднага поправете грешката си и подарете усмивка и добро настроение на тези около вас – любовната половинка, детето, кучето, котката, съседа, непознатия на улицата. Заразете ги и дано те предадат заразата нататък. (намиг)

Усмивката може и да е заразна, но едновременно с това тя е лекарство срещу депресивни настроения. Използвайте я за самозащита при тежки черни мисли, за да победите безпокойството. Използвайте я като оръжие срещу негативни човешки индивиди, за да неутрализирате лошите последствия върху вас.

Усмихвайте се. Усмихвайте се напук на намусения колега срещу вас, на сърдитата бабичка в автобуса, на киселата продавачка в магазина. Усмихвайте се дори да ви боли физически, да ви е разбито сърцето или да не виждате светлина в тунела. Усмивката ще разсея облаците над главата ви и ще видите отново ясното небе и слънчевите лъчи. И отново ще започнете да се радвате на живота и да се усмихвате. Този път не напук, а от сърце.

И ако сте ентусиазирани да сложите днешната дата 7ми Октомври в календара с празници, не бързайте. Денят на усмивката се празнува всеки първи петък от месец Октомври и всяка година си има различна дата. Но вие спокойно може да се усмихвате всеки един ден от годината. (усмих)

Подарявам ви и малко Усмивки в картинки!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s